ptthee bedankt de ASN Bank!

🐝 ❤ 🐿

Speciaal voor jou als ASN klant een eenmalige korting op ptthee

Waarom doen we deze actie? 

Omdat wij, Daan en Matthijs van ptthee, de ASN Bank en al haar klanten willen bedanken voor de geweldige support vanuit De Wereld van Morgen met als klap op de vuurpijl het winnen van de ASN Bank Wereldprijs.

Wat is ptthee?

Wij zaaien weer bloemen en kruiden in bij boeren in Nederland. Kruiden en bloemen zijn de basis voor het behoud van bijen, vlinders en andere insecten in Nederland. Van een deel van deze kruiden maken wij kruidenthee. Zo draagt het drinken van onze kruidenthee bij aan herstel van Nederlandse biodiversiteit. 

Hoe werkt de actie? 

Je ontvangt eenmalig 20% korting op een proefpakket. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode ASNTHEE om de korting te verzilveren.

Dit mag jij verwachten van het proefpakket. 

  • Totaal 90 theemomenten in 3 smaken:
  • Middagbries: een verkwikkend kopje thee. Met o.a. duizendblad en munt
  • Avondbloesem: een rustgevend kopje thee. Met o.a. kamille en vlierbloesem
  • Fleur op: een reinigend kopje thee. Met o.a. venkel en salie
  • Biologische bloem zaadjes van ‘The Pollinators
  • Inspirerende verrassing: in het pakket zit ook een unieke A5 kaart van een jonge Nederlandse kunstenaar & een verhaal voor bij de thee. Wat dit precies is, dat blijft nog even een verrassing
 

Reguliere prijs: €19,99. Eenmalig voor ASN klanten: € 15,99

Prijs is inclusief verzendkosten.

Vul in het direct hierop volgende bestelscherm de kortingscode ASNTHEE in. De prijs verandert dan van € 19,99 naar € 15,99. Mocht het u niet lukken om deze kortingscode goed toe te passen, stuurt u dan een mailtje naar service@pthee.nl; dan nemen wij contact met u op.
Secured By miniOrange