1. Kies de thee service die bij jou past

Cadeau ptthee geven

cadeaupakket
vanaf € 14,95

impact pakket ptthee

Impact pakket
vanaf € 14,95

proefpakket ptthee

Proefpakket - eenmalige zending
€ 19,95

Veelgestelde vragen

Welk type kruiden zaaien jullie in om thee van te maken?

Wij werken alleen met kruiden die groeien in het Nederlandse landschap. Een paar voorbeelden zijn kamille, brandnetel, weegbree, paardenbloem, duizendblad, korenbloem en nog veel meer. Stuk voor stuk kruiden die gezond zijn voor mens én natuur!

Kan ik ook eenmalig ptthee bestellen?

Ja, dat kan op twee manieren. Je kunt eenmalig het proefpakket bestellen. Of je kunt het impact abonnement bestellen en zodra je je thee hebt ontvangen, kun je het impact  abonnement stopzetten.

Als ik het impact pakket kies, kan ik dit dan opzeggen wanneer ik wil?

Ja, het impact pakket is volledig flexibel. Je kunt gemakkelijk opzeggen. In je account kun je elk moment je voorkeuren wijzigen. Als je bijvoorbeeld even wilt pauzeren of wilt stoppen.

Krijg ik losse thee of thee in zakjes?

We sturen losse thee. Afhankelijk van het pakket dat je kiest kan je een gratis thee-ei bij je zending ontvangen. Zo kan je alsnog gemakkelijk je thee serveren.

Klopt het dat ik niet thuis hoef te zijn voor de bezorging?

Klopt! Het pakket past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen. Wel zo makkelijk!

Werken jullie met biologische boeren?

Ja. We werken alleen met biologische boeren. Het voordeel hiervan is dat er nooit chemische producten op het land worden gebruikt. Zo drink jij gezonde Nederlandse thee!

Wat zijn theemomenten?

Met één theezakje van ptthee kan jij meer dan een kop maken. We zien een theemoment als de meerdere koppen thee die jij uit een zakje haalt.