Rond je bestelling af

Een flexibele theeservice

thee kopen

Huppathee, zo door de brievenbus

Directe impact op herstel van biodiversiteit

4.6/5

Een aanrader. De thee is top – Marianne  

5/5

Elke keer geniet ik weer van de verhalen bij het impact pakket  – Leanne  

4.5/5

Ik vind dit een leuke manier om bij te dragen aan natuur – Kim 

4.4/5

Geweldig om te ontvangen, voelt echt als een cadeautje! – Rob

Veelgestelde vragen

Jazeker! Voordat je jouw cadeau bestelling afrond, vragen we je een persoonlijk berichtje te typen voor de ontvanger en zijn/haar email adres achter te laten. Zodra het cadeaupakket op de post gaat, krijgt diegene automatisch een mailtje met hierin jouw persoonlijk bericht en de aankondiging dat er een cadeautje onderweg is.

Dat kan. Wanneer je geen email adres of notitie wilt invullen, kan je deze velden leeg laten. Het pakket wordt dan als regulier pakket verzonden. Zonder persoonlijk bericht. 

Wij werken alleen met kruiden die groeien in het Nederlandse landschap. Een paar voorbeelden zijn kamille, brandnetel, weegbree, paardenbloem, duizendblad, korenbloem en nog veel meer. Stuk voor stuk kruiden die gezond zijn voor mens én natuur!

 

We hebben momenteel alleen nog maar losse thee. 

Ja dat kan zeker! Via onze zakelijke website www.zakelijk.ptthee.nl kun je als zakelijke klant een bestelling doen. 

Klopt! Het pakket past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen. Wel zo makkelijk! Wanneer je een erg grote bestelling doet (bijvoorbeeld 3 of meer pakketten), wordt de bestelling als pakket verwerkt. Dan wordt het pakket bij jou thuis, de buren of bij een afhaalpunt geleverd. 

Secured By miniOrange