ptthee impact pakket

6 maanden lang, elke maand ptthee door je brievenbus

Met het impact pakket draag jij bij aan natuurherstel in Nederland terwijl jij 6 maanden lang, elke maand de lekkerste thee in huis krijgt.

Bestel een Impact pakket voor jezelf of als cadeau voor een ander.

Dit mag je verwachten van het impact pakket

  1. 6 maanden lang, iedere maand* 60 theemomenten per post thuisbezorgd. 
  2. Per maand twee smaken. Laat je maandelijks verrassen door de verschillende smaken zoals: middagbries, avondbloesem en fleur op! 
  3. Pakketen vol inspiratie: bij ieder pakket krijg je steeds een unieke nieuwe A5 ansichtkaart van een jonge Nederlandse kunstenaar & een nieuw inspirerend verhaal voor bij de thee. De verhalen en kunstwerken vormen samen een reeks van zes.
  4. Gratis thee-ei + zaadjes van ‘The Pollinators‘ bij je eerste pakket

*Is maandelijkse teveel? Geen probleem. Je kunt tussentijds gemakkelijk pauzeren. Dus komt het even een maand niet uit om de thee te ontvangen, dan kun gemakkelijk je volgende pakket pauzeren.

rsz_11impact_pakket
rsz_2ptthee_smaken_met_tekst

Anderen over ptthee

``Heerlijke thee en mooie manier om bij te dragen``

— Heleen

``Ik heb een impact pakket cadeau gegeven aan mijn vriendin voor haar bruiloft. Werd goed ontvangen!``

— Marjolein

``Wat een top concept dit, en heerlijke losse thee (zakjes thee zijn echt 2016) en ook nog eens de bij supporten. Ja, ik ben fan.``

— Kim

Veelgestelde vragen

Welk type kruiden zaaien jullie in om thee van te maken?

Wij werken alleen met kruiden die groeien in het Nederlandse landschap. Een paar voorbeelden zijn kamille, brandnetel, weegbree, paardenbloem, duizendblad, korenbloem en nog veel meer. Stuk voor stuk kruiden die gezond zijn voor mens én natuur!

Kan ik ook eenmalig ptthee bestellen?

Ja, dat kan op twee manieren. Je kunt eenmalig het proefpakket bestellen. Of je kunt het abonnement bestellen en zodra je je thee hebt ontvangen, kun je direct je abonnement stopzetten.

Stopt de betaling na 6 maanden automatisch?

Ja, de afschrijving stopt automatisch na 6 maanden. Daarnaast is de thee service flexibel. Je kunt gemakkelijk je thee service pauzeren en stopzetten. Ben je na 3 maanden de thee zat? Of heb je genoeg thee in huis voor de komende maanden. Stop zetten is dus geen probleem!

Krijg ik losse thee of thee in zakjes?

We sturen losse thee. Afhankelijk van het pakket dat je kiest kan je een gratis thee-ei bij je zending ontvangen. Zo kan je alsnog gemakkelijk je thee serveren.

Klopt het dat ik niet thuis hoef te zijn voor de bezorging?

Klopt! Het pakket past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen. Wel zo makkelijk!

Werken jullie met biologische boeren?

Ja. We werken alleen met biologische boeren. Het voordeel hiervan is dat er nooit chemische producten op het land worden gebruikt. Zo drink jij gezonde Nederlandse thee!

Wat zijn theemomenten?

Met één theezakje van ptthee kan jij meer dan een kop maken. We zien een theemoment als de meerdere koppen thee die jij uit een zakje haalt.